Open dagen

Natuurlijk wil je graag een kijkje bij ons nemen, om te zien en zeker ook te ervaren hoe leuk het Augustinus is. Op onderstaande momenten ben je van harte welkom!

Open dagen

Tijdens de open dagen kun je samen met je ouder(s)/verzorger(s) door het hele gebouw lopen. Je bekijkt de prachtige monumentale hal, bezoekt de mediatheek en drinkt een drankje in de kantine. We houden onze open dagen op:

Dinsdag 24 januari 2023 van 17:30 tot 20:30 uur

Woensdag 25 januari 2023 van 16:00 tot 18:00 uur

Op onze open dagen ontmoet je ook heel veel leerlingen van het Augustinus. Zij weten als geen ander wat er leuk en misschien ook minder leuk is aan onze school. Natuurlijk zijn er ook veel docenten aanwezig. In de lokalen kun je actief aan de slag met bijvoorbeeld natuurkunde, geschiedenis, Talentstromen en lichamelijke opvoeding.

Aan het einde van de open dag heb je een goed beeld van onze school, dus kom langs! Voor de open dagen hoef je je niet aan te melden.

Algemene online voorlichtingen

In aanvulling op de open dagen geven we ook online voorlichting. Tijdens deze voorlichtingen krijg je informatie over de school. De online voorlichtingen zijn het perfecte moment om te ontdekken wat het Augustinus allemaal te bieden heeft. Hier lees je meer.

Aanmelden

Voor de online kennismakingsactiviteiten moet je je aanmelden. Dat kan via de website van Scholenmarkt Groningen. Als je bent aangemeld, krijg je via de mail verdere informatie toegestuurd. Nog vragen? Stuur dan een mail naar info@csgaugustinus.nl.

Rosalijn, Charlotte en Robine laten je de school vast zien!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.