Open dagen

Natuurlijk wil je graag een kijkje bij ons nemen, om te zien en zeker ook te ervaren hoe leuk het Augustinus is. Op onderstaande momenten ben je van harte welkom!

Open dagen

Tijdens de open dagen kun je samen met je ouder(s)/verzorger(s) door het hele gebouw lopen. Je bekijkt de prachtige monumentale hal, bezoekt de mediatheek en drinkt een drankje in de kantine. We houden onze open dagen op:

 

Dinsdag 23 januari 2024 van 17:30 tot 20:30 uur

Woensdag 24 januari 2024 van 16:30 tot 18:30 uur

 

Op onze open dagen ontmoet je heel veel leerlingen van het Augustinus. Zij weten als geen ander wat er leuk en misschien ook minder leuk is aan onze school. Natuurlijk zijn er ook veel docenten aanwezig. In de lokalen kun je actief aan de slag met bijvoorbeeld natuurkunde, geschiedenis, Talentstromen en lichamelijke opvoeding.

Aan het einde van de open dag heb je een goed beeld van onze school, dus kom langs! Voor de open dagen hoef je je niet aan te melden.

Augustinusflits

Heb je de open dag en doe-middag gemist? Of ben je wel geweest, maar wil je toch nog een keertje binnenkijken voordat je je definiteve keuze voor een nieuwe school gaat maken? Kom dan naar de Augustinusflits. Je kunt dan een uurtje rondlopen in de school.

Woensdag 6 maart 2024

16.30 – 17.30 uur

Rosalijn, Charlotte en Robine laten je de school vast zien!

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.