Huiswerkbegeleiding Lyceo

Vanaf de eerste week na de zomervakantie verzorgt Lyceo de naschoolse huiswerkbegeleiding op CSG Augustinus.

 

Waarom Lyceo?

CSG Augustinus heeft, na een zorgvuldige selectie, gekozen voor een samenwerking met Lyceo. Samen met onze kennispartners de meest gevraagde examentrainer en aanbieder van huiswerkbegeleiding en bijles. Dit doen wij zowel op eigen locaties als op scholen in heel Nederland.

Huiswerkbegeleiding
Heeft uw kind extra ondersteuning bij het plannen van het huiswerk of wat extra uitleg bij sommige vakken nodig? Of wil hij/zij graag op een rustige plek werken zodat hij zich beter kan concentreren?
Lyceo begeleidt leerlingen 3, 4 of 5 middagen per week bij het plannen en het leren van het huiswerk. Ook biedt Lyceo hulp bij lastige vakken en/of bij het aanleren van de juiste studievaardigheden. Begeleiding op maat waarbij het kind centraal staat. Het volgen en meten van de ontwikkeling in de competenties van de leerling is hierbij cruciaal.

Groot in persoonlijke aandacht
Uw kind staat bij ons centraal. We geloven in persoonlijke aandacht. We focussen op de sterke punten van uw kind en het (laten) ervaren van succes. We zorgen ervoor dat leerlingen met veel plezier kunnen werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Meer informatie
Voor meer informatie over huiswerkbegeleiding kunt u terecht voor een persoonlijk gesprek. Via onderstaande link kunt meer informatie vinden en uw dochter of zoon aanmelden.

Aanmelden
Wanneer u besluit uw kind aan te melden bij Lyceo, wordt u uitgenodigd voor een intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Een aantal keer per jaar is er een persoonlijk evaluatiemoment en stellen we, indien nodig, het plan bij.

Babette Vedder

Vestigingscoördinator CSG Augustinus Groningen

Babette.vedder@lyceo.nl

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.