Aanmelden

Je hebt voor het Augustinus gekozen, daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Hieronder leggen we uit hoe je je kunt aanmelden.

Aanmeldingen klas 2 en hoger 2024-2025

Wil jij in schooljaar 2024-2025 instromen in klas 2 of hoger? Dan kun je je tot 1 juni aanmelden via het online aanmeldportaal. Wij hebben in de onderstaande klassen ruimte om leerlingen aan te nemen. Mochten we meer aanmeldingen ontvangen dan dat er plaats is, dan wordt er geloot. Hier wordt zo spoedig mogelijk na 1 juni, maar in ieder geval vóór 21 juni, nader over gecommuniceerd.

Je kunt je nog aanmelden voor:

  • atheneum 2
  • atheneum 3
  • havo 2
  • vmbo-tl 3
  • vwo 4 (zonder keuzevak NLT)
  • vwo 5 (zonder keuzevak wiskunde B)

 

 

Klik hier om je aan te melden voor klas 2 en hoger

 

Aanmelden voor de brugklas 2024-2025

Een centraal aanmeldmoment

Vanaf schooljaar 2024-2025 is er één centrale aanmeldweek voor het voortgezet onderwijs. Zo maken alle leerlingen evenveel kans op een plek op de school van hun voorkeur die ook past bij het schooladvies. Hier vind je meer informatie over de nieuwe wet: Centraal aanmeldmoment voor vo.

 

Aanmelden gaat via het online aanmeldportaal. Het portaal is momenteel gesloten.

 

Instructievideo aanmelden

In de video hieronder wordt uitgelegd hoe het aanmelden via het Leerlinq aanmeldportaal werkt.

Lotingsprocedure brugklas

Voor schooljaar 2024-2025 vindt mogelijk een loting plaats. Omdat wij al onze leerlingen goed onderwijs willen bieden, laten we een maximaal aantal leerlingen toe in klas 1. Voor een evenwichtige samenstelling streven we naar een invulling van drie klassen vwo, drie klassen havo/vwo en drie klassen vmbo-tl/havo. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen per afdeling wordt door de schoolleiding bepaald hoeveel klassen van een afdeling worden gemaakt.

Lotingsprocedure brugklas Download

Instromen in schoojaar 2023-2024

Het is helaas niet meer mogelijk om in te stromen in het huidige schooljaar.

Toelatingsbeleid samenwerkingsverband

De scholen in de provincie Groningen en de gemeente Noordenveld vinden het belangrijk dat voor elke leerling tijdig een passende plek wordt gerealiseerd in het eerste jaar van het voortgezet onderwijs. Daarom verloopt de aanmelding op alle VO-scholen in de provincie Groningen en de gemeente Noordenveld op dezelfde manier.

Via onderstaande links kun je de transitiekalender PO-VO en de toelichting op het toelatingsbeleid downloaden.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.