Kies het Augustinus

Het Augustinus is een heel erg leuke school om naar toe te gaan. Je vindt onze school aan de rand van de stad en we hebben atheneum, havo en mavo op één locatie. De school is zowel op de fiets als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Lees hieronder waarom het Augustinus bij jou past.

Goed onderwijs

Je kiest voor het Augustinus omdat wij goed onderwijs bieden. We begeleiden jou naar het halen van een diploma op een niveau dat bij jou past. Je krijgt les van geweldige docenten, je hebt in de brugklas meerdere mentoruren en je krijgt uitdaging of ondersteuning als dat nodig is. In de mentoruren is er aandacht voor het aanleren van studievaardigheden. Denk aan het plannen van je huiswerk of het goed leren van proefwerken.

Geweldige sfeer

Als je bij ons binnenloopt zul je gelijk de gezelligheid van het gebouw proeven. Onze leerlingen gaan op een fatsoenlijke manier met elkaar om en er is alle ruimte om jezelf te zijn. Als brugklasleerling heb je pauze in de brugklaskantine. Deze ruimte is alleen toegankelijk voor leerlingen uit het eerste jaar. Op de pleinen bij de school kun je een frisse neus halen tijdens de pauze. Ook de voetbalkooi en het grasveld voor de school zijn fijne plekken om te zijn. Samen maken we er een mooie tijd van!

Veilige school

Het Augustinus is een veilige school. Je krijgt aan het begin van het schooljaar een kluis waar je je spullen veilig bewaart. Aan het begin van het schooljaar krijg je verkeerslessen. Zo wordt je bewust van je eigen verantwoordelijkheid in het verkeer. Aan het begin van het schooljaar neem je met je mentor het pestprotocol van de CSG door. Zo weet je wat je kunt doen op het moment dat je merkt dat iemand buiten de boot dreigt te vallen. Je hebt in het eerste jaar geen tussenuren, zodat je ouders zeker weten dat je tijdens schooltijd op het Augustinus bent.

Samengevat

Je kiest voor het Augustinus, omdat je bij ons goed onderwijs krijgt, in een gezellig gebouw met een goede sfeer. Daarnaast is het Augustinus een veilige school, we denken goed om elkaar.

Er zijn nog meer redenen waarom het Augustinus goed bij jou past. Lees snel verder!

CSG Augustinus

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.