Feesten & vieringen

Naast alle lessen, sportdagen, projecten en excursies heeft elke jaarlaag bij ons op school een leuke activiteit of feestje

Klassenactiviteit A4

Klassenuitjes

Elke klas organiseert meerdere keren per jaar een klassenuitje. Samen met de mentor ga je met de klas een leuke activiteit doen binnen of buiten de school. Niets is te gek….van lasergamen tot klimmen tot een teambuilding op school met sport en een creatieve activiteit of gewoon een gezellig etentje.

Klassenactiviteit A4

Feesten

Ieder jaar wordt er voor alle leerlingen uit de verschillende jaarlagen een feest georganiseerd.

In het voorjaar organiseren we voor de brugklas een geweldig lentegala. Iedereen komt in zijn mooiste kleren naar het feest, dus ook de docenten. Aan het einde van de avond worden de koning & koningin van het gala gekozen en dansen we de laatste energie er nog even uit!

Klas 2 heeft zijn eigen Gala in februari. Voordat het gala begint zijn er vaak verschillende workshops…van de tango tot capoiera.

Voor de bovenbouw is er natuurlijk het bovenbouwfeest en speciaal voor de eindexamenleerlingen is er tot slot een groot galafeest in de stad.

 

Kerstviering in de Nieuwe Kerk

Vieringen

Elk jaar met Pasen en Kerst willen we als school een mooie viering neerzetten. Bij de viering worden zoveel mogelijk de leerlingen betrokken om er samen een mooie dag van te maken. Natuurlijk is er altijd een speciaal plekje voor de docenten op de trap om alle leerlingen te verwelkomen.

Je bent succesvol ingelogd in het afgeschermde gedeelte.