Aan het woord

Emiel Miedema - Teamleider Brugklas

Emiel Miedema – Teamleider Brugklas

Het Augustinus voelt voor mij als tweede thuis. Het is de plek waar ik als leerling een geweldige schooltijd heb gehad en waar ik nu al weer jaren met heel veel plezier werk.

Als oud-leerling kijk ik terug op een geweldige schooltijd op het Augustinus. Een periode waarin ik veel vrienden heb gemaakt, erg veel lol en plezier heb gehad, maar uiteindelijk ook vol trots een atheneumdiploma in ontvangst heb genomen. Nu ben ik al weer een aantal jaren werkzaam op het Augustinus en in die tijd is dat goede gevoel bij het Augustinus alleen maar groter geworden. In mijn ogen zijn wij de beste school van stad en ommeland voor leerlingen op atheneum-, havo- en mavoniveau.

De sfeer op onze school durf ik uniek te noemen, maar laat zich moeilijk vangen in woorden. Kom daarom langs op onze open dagen!

Het Augustinus gaat heel goed om met haar sporters! – Ilse Sinnige, atheneum 6

Ik ben Ilse en zit in atheneum 6. Ik zit op volleybal en speel bij jong Oranje. Elke vrijdag train ik bij topsportcentrum Papendal bij Arnhem.

Van school mag ik elke vrijdag na het 3e uur weg, zodat ik mee kan trainen! De docenten helpen me, zodat ik wel alle stof meekrijg.

Daarnaast train ik door de week in Groningen. Soms beginnen de trainingen al om 16:00 uur. Als ik het dan niet red met school, mag ik eerder weg. Ook als ik wedstrijden heb, denkt de school mee en maken we samen een rooster, zodat ik gewoon mee kan doen op school.

 

Ilse Sinnige Atheneum 6